KOZAN´DA ?PARAMI YÖNETEBİLİYORUM´ EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

KOZAN´DA ?PARAMI YÖNETEBİLİYORUM´ EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Kozan Belediyesi, 15-30 yaş arası gençler için düzenlenen ?Paramı Yönetebiliyorum´ eğitimine ev sahipliği yaptı.

 

Kozan Belediyesi, Kozan Kent Konseyi, Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), VISA Europe ve Habitat Derneği ortaklığıyla Millet Bahçesi Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim saat 17.00´de başladı.

 

15-30 yaş arası gençlerin kişisel mali kaynaklarını bütçelemesi ve finans hizmetlerini doğru kullanmaları konusunda ipuçları veren ve yaklaşık 2 saat süren eğitimin açılış konuşmasını Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz yaptı.

 

Habitat Derneği´nden konuşmacıların katıldığı eğitimde bankacılık ürünlerinin doğru kullanımı, tasarruf ve para biriktirmenin yararları, bireysel ve aile bütçelerinin oluşturulması ve borç ödeme planlaması gibi konu başlıkları ele alındı.

 

Habitat Derneği temsilcileri programdan önce Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ü makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

 

Millet Bahçesi Kültür Merkezinde düzenlenen eğtime Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Bülent Tanrıverdi, Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Sırkıntı, Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, stk temsilcileri ve gençler katıldı.