Kozan'da Amerikan Kültür Anaokulu'nda Birlik ve Beraberlik Programı

Kozan

Kozan'da faaliyet gösteren Amerikan Kültür Anaokulu, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle okul binasında velilerin ve öğrencilerin de katılımıyla birlik beraberlik programı düzenledi.

Programa, okul kurucuları Oğuzhan Kestir ve Timuçin Güvercin ile kurum yöneticisi Esra Kaya da katıldı.

Programda, okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Öğrencilerin çift dilli eğitim, ilk okula hazırlık, organik beslenme ve uzman psikolog desteği gibi konulardaki çalışmaları anlatıldı.

Okul kurucularından Oğuzhan Kestir, programda yaptığı konuşmada, "Eğitim öğretim yılımızın açılış etkinliğine hepiniz hoş geldiniz. İyi ki geldiniz. Ayaklarınıza sağlık. Çok teşekkürler. Mutlu olun. Muhteşem bir yıl geçirmek için buradayız. Tüm ekibime sonsuz güveniyorum. Umarım sizin de desteklerinizle çok iyi bir eğitim öğretim yılı geçiririz." dedi.

Kestir, konuşmasının devamında, "Atatürk sevgisiyle, minik kalpleri dolu, kocaman yürekli çocuklar yetiştireceğiz. Bundan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Sonuna kadar güvenebilirsiniz. Elimizden ne geliyorsa fazlasını yapmak için buradayız." ifadelerini kullandı.

Okul yöneticisi Esra Kaya ise, "Huzurlarınızda ben de çok teşekkür etmek istiyorum onlara. Oğuzhan Bey ve Timuçin Bey'e çok teşekkür ederim. Onlar da her isteğimizi yerine getiriyorlar. Iyi ki geldiniz. Biz, bir söz vermiştik. Her şey çok güzel olacak diye. Evet gerçekten her şey çok güzel olacak. Çok teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından Oğuzhan Kestir, okul yöneticilerine çiçek takdiminde bulundu. Düzenlenen birlik ve beraberlik programı, velilerin birbirleriyle tanışması ve kaynaşmasıyla devam etti.