Anahtar Kelimeler: Kozan’ rüzgarı

Kozan’da MHP rüzgarı

Kozan’da MHP rüzgarı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde başlatılan “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”na Kozan’da devam edildi.

MHP Kozan İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda İmamoğlu ilçesinide kapsayan toplantıya; MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı divan başkanlığı yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı yaptığı konuşmada, 2023 yılında hem Kozan Kalesi’ne hem de Türkiye genelinde 3 hilali dalgalandırıcaklarınnın  altını çizdi. Böyle bir toplantının gerçekleşmesinden dolayı başta genel başkanları Devlet Bahçeli'ye ve tüm teşkilat mensuplarına ayrı ayrı teşekkür etti.

 

 

Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk ülke gündemini değerlendirdiler, gayri milli muhalefetin izlediği küresel emperyalizme hizmet eden, kaosa üreten, yıkıcı, bölücü terör örgütlerine arka çıkan politikalarını anlattılar.

 

 

Adana’da iddialı olduklarını belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, MYK üyelerimizle, kadın teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimizle ve tüm kadrolarımızla sahada en fazla yer alan, en çok çalışan, halk ile en fazla iç içe olan partiyiz. ‘Hedef 2023-Lider Ülke Türkiye’ diyerek omuz omuza yürüyoruz. Adana'mızın ortak aklı, hemşehrilerimizin feraseti, ikinci kez yol kazasına izin vermeyecektir. Allah’ın izni, kıymetli vatandaşlarımızın teveccühleriyle partimizin, Cumhur İttifakı’nın bayrağını göndere çekeceğiz.” diye konuştu.

 

 

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca teşkilat çalışmalarını anlatarak, bir yıl sonra yapılacak olan seçimlere en güçlü şekilde hazırlandıklarını bildirdiler.