KOZANLI KAYMAKAM DEVELİ´ DE GÖREVİNE BAŞLADI

KOZANLI KAYMAKAM DEVELİ´ DE GÖREVİNE BAŞLADI

Kayseri´ nin Develi ilçesine Kozan´ nın yetiştirmiş olduğu bir isim atandı.

Kayseri´ nin Develi ilçesine Kozan´ nın yetiştirmiş olduğu bir isim atandı. Harun Başıbüyük isimli genç ve başarılı kaymakam Harun Başıbüyük geçtiğimiz günlerde Kayseri´ nin Develi ilçesine kaymakam olarak atandı.

Kaymakam Başıbüyük; Aksaray İli Ortaköy Kaymakamı iken 28/06/2015 tarih ve 2015/398 sayılı Müşterek Kararname ile 28/06/2015 tarihli ve 02 nolu İçişleri Bakanlığı Müdürler Encümen Kararı ile Kayseri ili Develi ilçesine atanarak görevine başladığı öğrenildi.

Harun Başıbüyük Kimdir?

18.12.1976 tarihinde Adana Kozan İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kozan da tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1999 yılında mezun oldu.

2000 yılında Adana valiliğinde kaymakam adaylığına başladı. Sırasıyla Antalya-Korkuteli, Osmaniye-Sumbas, Karaman-Ayrancı, Niğde-Çiftlik İlçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. Ardından  6 ay süreyle İngiltere-Exeter şehrinde bulundu.

Ordu-Aybastı, Adıyaman-Çelikhan İlçelerinde Kaymakamlık, Bitlis İlinde vali yardımcılığı, Hatay İli Hassa İlçesi ve Diyarbakır Bismil İlçesi, Aksaray İli Ortaköy İlçesi Kaymakamlığında görev yaptı.

Özel Hukuk (Avrupa Birliği) alanında Yüksek Lisans yapan Kaymakam Harun BAŞIBÜYÜK evli ve iki çocuk babasıdır.