Anahtar Kelimeler: Memleket Partisi’ yerel çıkış

Memleket Partisi’nden yerel çıkış

Memleket Partisi’nden yerel çıkış

Memleket Partisi Kozan İlçe Başkanı Gökhan Kunt, Kozan Belediyesi'ne ait hurda aracın satılması iddiası, mezbahanede çalışanların parasının imar Limited şirketinden ödenmesi gibi konularda açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi Kozan İlçe Başkanı Gökhan Kunt, “Kozan’da neler oluyor?” başlığı altında yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Kozan gündemine bomba gibi oturan hurda kamyon olayını değerlendirdi.

Konunun hem siyaset kanadında, hem de halk tarafından da büyük tepkilere neden olduğunu ifade eden Gökhan Kunt, son durumun ne olduğunu da sordu.

Gökhan Kunt, hurda araç olayının perde arkasında neyin olduğunu kimlerin olduğunu, bu emri kimin nasıl verdiğini, bu olayda da rant olup olmadığını sordu.

Gökhan Kunt yaptığı açıklamada; "Bu arada bazı siyasetçi arkadaşlarıma da seslenmek istiyorum. Ağızdan duyma sözlerle, elin dediği ile bir yol kat edilmez. Sonuçta sizde belediyede söz hakkına sahipsiniz. Bu olayı araştırıp, belgeleyip halkın hakkını daha iyi savunabilirsiniz. Diğer bir iddia da bizi derinden üzdü. Gerçeklik olasılığı nedir? Bunun da araştırılması lazım. Mezbahane işçisinin maaşı belediye tarafından mı ödeniyordu? Belediye Başkanı Sayın Kazım Özgan, geçtiğimiz günlerde toplantı esnasında belgeli olarak bir iddiada bulundu. Şahıs yönetimindeki bir iş yeri çalışanlarının maaşı neden belediye tarafından ödeniyor? Bunun da araştırılması lazım” Ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Kozan İlçe Başkanı Gökhan Kunt, meclis gündeminde konuşulan düğün salonu meselesinide ele aldı. Kunt;

"Yine İddaa büyük. Sayın Kazım Özgan'ın cevabı o müteahhit ile görüşen şerefsizdir, sözü çok İçeriğe sahip. Bu iddiayı ortaya atan arkadaşımız söyle bir söz var, söylemek istiyorum. Birisi sana iftira atıyor, hakkında olmadık şeyler söylüyorsa ya senin gibi olmak istiyor ya da seni deli gibi kıskanıyor. Bu iddialar doğru ise, ivedi bir şekilde bu olayların hukuken araştırılıp gerekli cezaların verilmesi gerekmektedir. Halkın kendisi olmaya, gençlerin geleceği, çocukların umudu olmaya Kozan'ın rahat bir nefes almaya ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Gökhan Kunt, koltukların siyasetçilere değil halka ait olduğunu ifade ederek, vatandaşları hizmet, memleket düşüncesine davet ettiğini ifade etti.