‘Öğretmenler, toplumun mimarlarıdır’

‘Öğretmenler, toplumun mimarlarıdır’

Yeniden Refah Partisi Kozan İlçe Başkanı Harun Abdullah Baysal, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki okullara ziyarette bulundu.

Baysal, ziyaret ettiği okullarda öğretmenlere çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Baysal, ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda, öğretmenlerin toplumun mimarları olduğunu belirterek, "Öğretmenlerimiz, geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştiren, onlara bilgi ve birikimlerini aktaran kişilerdir. Bu nedenle onlara her zaman saygı duymalı ve minnettar olmalıyız" dedi.

Baysal, öğretmenlerin sorunlarına da değinerek, "Öğretmenlerimizin özlük haklarının iyileştirilmesi ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için gerekli çalışmalar yapılmalıdır. Bu konuda yetkilileri göreve davet ediyorum" ifadelerini kullandı.*

Baysal, ziyaretleri sırasında öğretmenlerle sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi. Baysal, öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Baysal'ın ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden öğretmenler, kendisine teşekkür ettiler.

Baysal ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; "Öğretmenler, toplumun mimarlarıdır. Geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştiren, onlara bilgi ve birikimlerini aktaran kişilerdir. Bu nedenle onlara her zaman saygı duymalı ve minnettar olmalıyız. 24 Kasım Öğretmenler Günü, bu anlamlı günü kutlamak ve öğretmenlerimize teşekkür etmek için önemli bir fırsattır. Bu vesileyle tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Öğretmenlerimizin sorunlarına da değinmek istiyorum. Öğretmenlerimizin özlük haklarının iyileştirilmesi ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için gerekli çalışmalar yapılmalıdır. Bu konuda yetkilileri göreve davet ediyorum. Öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği için çok önemli bir görev üstlenmektedir. Bu nedenle onlara her türlü desteği sağlamalıyız. Öğretmenlerimizin sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız" dedi.