Anahtar Kelimeler: Özdemir İmamoğlu görüştü

Özdemir İmamoğlu ile görüştü

Özdemir İmamoğlu ile görüştü

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Türkiye´nin gündemine oturan İstanbul seçimlerinin ardından, 18 gün belediye başkanlığı yapan Ekrem İmamoğlu´ndan mazbatası geri alınmıştı. Türkiye´nin dört bir tarafından Ekrem İmamoğlu´na büyük destek yağıyor. Kozanlı h

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kozanlı hemşerimiz Ümit Özdemir, gerçekleştirilen bir program kapsamında Ekrem İmamoğlu´na destek için İstanbul´da bir dizi çalışmalarda bulundu.

Özdemir, yapılan adaletsizliği yerinde gördüğünü belirterek şu ifadelere yer verdi:

?23 Haziran´da Ekrem İmamoğlu´nun yeniden seçimleri kazanacağına İnancımız tamdır. Halkın her kesiminin Ekrem İmamoğlu´na destek için sokaklarda olduğunu gördük. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi´nin bir yöneticisi olarak İstanbul´a giderek Kozanlı, Adanalı hemşerilerimizle bir araya geldik. Hemşehricilik ruhunu ön plana çıkardık. Neden Ekrem İmamoğlu´na oy vermeleri gerektiğinin cevabını hemşerilerimize verdik. Ekrem İmamoğlu´nun Kozanlı ve Adanalı hemşerilerine ayrı ayrı selamları var? dedi.

Son zamanlarda yaptığı aktif siyasi çalışmalarla sürekli gündemde kalmayı başaran Özdemir´in siyasette daha iyi yerlerde olması kaçınılmaz gibi duruyor. Adana siyasetinde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren Ümit Özdemir, CHP için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına devam ediyor.