Ümmet cengiz
24.08.2015 06:50:46
Nasıl kimse ile husumet i yokmuş ya şu anda köyde kavga ettigi 10 kişi var yani ölen kel sırma saçlı olen kör badem gözlü olurmuş yok bu peygamberdi

Anahtar Kelimeler: SAİMBEYLİ CİNAYET

SAİMBEYLİ´ DE CİNAYET

SAİMBEYLİ´ DE CİNAYET

Saimbeyli ? Karakuyu mevkiinde yol kenarında bir erkek cesedi bulundu.

 

Saimbeyli ? Karakuyu mevkiinde yol kenarında bir erkek cesedi bulundu.

Saimbeyli Karakuyu mahallesinde bir erkek cesedi bulundu. Ceset çenesinin altından av tüfeği ile vurulmuş bir vaziyette bulundu. Olay ramazan bayramının ikinci günü saat 14.30 sularında meydana geldi. Tufanbeyli´ den Saimbeyli´nin Karakuyu mahallesinde bulunan akrabalarına ziyarete giden üç kişi yol kenarında bir kişinin yattığını gördü. Araçtan inen şahıslar yerde yatan kişinin bir erkek ve vurulmuş olduğunu gördüler. Olayı gören vatandaşlar hemen 112 acil servis ekiplerine ve jandarmaya haber verdiler. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri şahsın öldüğünü tespit etti.

Jandarma soruşturması esnasında maktulün Saimbeyli´ nin Karakuyu nüfusuna kayıtlı Arif Cengiz (20) isimli şahsın olduğu tespit edildi. Maktül Avanos Meslek Yüksek Okulundan daha bu yıl mezunolduğu öğrenildi. Olay Saimbeyli´ nin Karakuyu Mahallesi Sülmen Mevkiinden Topallar Mevkiine giden yol ayrımında gerçekleştiği öğrenildi. Araştırmalar neticesinde Arfi Cengiz´ i tanıyan kişiler cep telefonunu hiçbir zaman yanından ayırmadığına değindiler. Ancak yapılan aramalar sonucunda Cengiz´ in cep telefonu bulunamadı. Çevrede yapılan araştırmalar sonucu bir adet av tüfeği kartuşu bulundu. Cengiz´ in köyde hiç kimseyle bir husumetinin olmadığı da öğrenildi. Şüpheli veya şüpheliler tespit edilemedi.

Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.