Anahtar Kelimeler: Sedefoğlu gitti Sağlam geldi

Sedefoğlu gitti, Sağlam geldi

Sedefoğlu gitti, Sağlam geldi

Adana Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Koordinasyon Müdürü Kürşat Sedefoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´nün talimatı doğrultusunda görevden alındı. Yerine Kozan Orman İşletme eski müdürlerinden Mehmet Sağlam atandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Koordinasyon Müdürü Kürşat Sedefoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´nün talimatı doğrultusunda yeri değiştirildi. Yerine Kozan Orman İşletme eski müdürlerinden Mehmet Sağlam atandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Koordinasyon Müdürü Kürşat Sedefoğlu, geçtiğimiz sene içerisinde Kozan´a atanmıştı. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Hüseyin Sözlü´nün seçim stratejik çalışmaları doğrultusunda böyle bir karar aldığı öne sürüldü.

Kürşat Sedefoğlu geçici olarak Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı´na Şube müdürü olarak atandığı öne sürüldü. Kozan Orman İşletme eski müdürlerinden Mehmet Sağlam´ın önümüzdeki günlerde Sedef oğlu´ndan görevi devralarak çalışmalara başlayacağı kaydedildi.

Ayrıca, ASKİ Altyapı Sorumlusu Murat Surer´de görevden alındığı gelen bilgiler arasında.

PEKİ, SÖZLÜ NEDEN BÖYLE BİR KARAR ALDI?

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhur ittifakı kapsamında, Hüseyin Sözlü Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı. Seçimlere yaklaşık 3 ay kala böyle bir değişimin yapılması kulislerde Sözlü´nün siyasi stratejik çalışmalarının değiştiği yorumlarına neden oldu. Kürşat Sedefoğlu Kozan´da sevilen, sayılan ve yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren biriydi. Öte taraftan Mehmet Sağlam´da Kozan´da ve bütün kırsal mahallelerinde, Orman İşletme Müdürlüğü yaptığı dönemde sevilmişti. Seçimler öncesinde Hüseyin Sözlü´nün Mehmet Sağlam´ı göreve getirerek bölge insanı ile daha yakın bir temas kurmak istediği konuşuluyor.

Mehmet Sağlam, Kozan kırsalındaki hemen hemen bütün mahallelerdeki muhtarları, vatandaşları tanıyan isim. Böylelikle, Sözlü Kozan ve kırsalında seçim çalışmalarını daha aktif ve hızlı bir şekilde yürütebilecek. Bu sebeplerden dolayı değişimin olduğu iddia ediliyor.

SAĞLAM NE ZAMAN GÖREVE BAŞLAYACAK?

Adana Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Koordinasyon Müdürü Kürşat Sedefoğlu, Sözlü´nün talimatıyla bulunduğu görevden alındı. Mehmet Sağlam´ın önümüzdeki günlerde devir teslim işleminin ardından 3. Bölge Koordinasyon Müdürlüğü´ndeki görevine başlayacağı kaydedildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi´nde yaşanan bu değişiklik nasıl gelişecek, sonuçları nasıl olacak? önümüzdeki günlerde cevabını hep birlikte göreceğiz.