Anahtar Kelimeler: Sedefoğlu GÜZEL OLACAK

Sedefoğlu : ? HER ŞEY GÜZEL OLACAK?

Sedefoğlu : ? HER ŞEY GÜZEL OLACAK?

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, ?Yerelde sağlayacağımız iktidarla genelde iktidar olacağız? dedi.

Sedefoğlu, Zeydan Karalar´ın Kozan´ı çok önemsediğini, Kozan´a yapılacak hizmetlerin önümüzdeki günlerde başlayacağını ifade etti.

 Başkan Sedefoğlu; ?Kendi tabanımızda umut olacağız. Hizmette sınır tanımayacağız. Umutlarımız büyük, beklentilerimiz büyük. Bu beklentilere başkanımız Sayın Zeydan Karalar hizmetlerle cevap verecek? dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Bünyamin Sedefoğlu gündeme dair sohbet gerçekleştirdi. Ülke gündemi ve yerel gündem ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Bünyamin Sedefoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar´ın Kozan´ı çok ama çok önemsediğini belirtti. Bu nedenle, önümüzdeki günlerde Kozan´da hizmet atağının başlayacağının sinyalini verdi.

Kozan´ın doğasıyla, turizmi ile, tarihi ile Adana´nın eşsiz ilçelerinden biri olduğuna dikkat çeken Bünyanın Sedefoğlu, Kozan´ın mevcut sorunlarının Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile paylaşıldığını söyledi. Zeydan Karalar´ın Kozanın sorunları ile ilgili olarak birim müdürlerine talimat verdiğini ve bu talimatlar doğrultusunda da önümüzdeki süreçte Kozan´da Büyükşehir Belediyesi´nin yaptığı çalışmaların hissedileceğine dikkat çekti.

CHP İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, tabanda sağlanacak uyum ve çalışma ile yerelde iktidar olunacağını, bu iktidar yapısıyla genel seçimlerde Türkiye´nin iktidarının Cumhuriyet Halk Partisi olacağını da sözlerine ekledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Zeydan Karalar´ın yetimlerin hakkını hiç kimseye yedirmeyeceğini de söyleyen ifade eden Sedefoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi´nde gündeme gelen bankamatikçi konusu ile ilgili olarak,  1750 kişinin hiçbir iş yapmadan bankamatikçilik yaparak maaş aldığını belirtti. Türkiye´nin birçok yerinden kişilerin maaş aldığını söyleyen Bünyamin Sedefoğlu, bu bankamatikçilerin Büyükşehir Belediyesi´nden temizleneceğini söyledi. Kozan´da da bankamatikçi olduğunu ama bunun sayısının fazla olmadığını da dile getirdi.

Hizmette sınır olmayacağını belirten Sedefoğlu, kendi tabanlarına umut olacaklarını ifade ederek, her şeyin daha güzel olacağını, daha yaşanabilir kent olmak için CHP belediyelerinin sosyal yaşamda daha aktif ve verimli bir şekilde çalışacağını kaydetti.

Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu´nun gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirdi. CHP ilçe başkanına yaptığı görevde başarılar diledi. Kozan´ın sorunlarının çözülmesi noktasında gazete olarak üzerlerine düşen herhangi bir konu olduğunda da seve seve fedakarlık yapacaklarını ifade etti.