Anahtar Kelimeler: SESSİZ SEDASIZ ZİYARET

SESSİZ SEDASIZ ZİYARET

SESSİZ SEDASIZ ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu´nun da katılımıyla Saadet Partili belediye başkanları Kozan´da bir araya geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partili belediye başkanları ile Kozan´da bir araya geldi. Genel Başkan Karamollaoğlu Kozan´a Perşembe günü akşam saatlerinde geldi. Geceyi Yapıcı Konağı´nda geçirdi. Sabah Yapıcı Konağından ayrılan Temel Karamollaoğlu Arıkan Konağı´na giderek burada kahvaltı yaptı. Kozan Kalesi, Şelale, Atatürk Parkı ve İmar Limited Şirketi ziyaretlerinin ardından Hoca Ahmet Yesevi Camii´nde cuma namazını kıldı. SODES Düşler Alemi´nde öğle yemeğinin ardından Saadet Partili belediye başkanları ile toplantı gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu´nun Kozan ziyaretlerini değerlendiren vatandaşlar da tepkilerini ortaya koydular. Vatandaşlar; ?Sayın Temel Karamollaoğlu Kozan´a geldi ama cadde ve sokaklarda vatandaşın arasına girerek hal hatır sormadı. Kozan´a sürekli olarak genel başkan gelmiyor. Keşke halkın arasına girerek selam verseydi. Hem bizleri mutlu ederdi, hem de kendisi MUTLU olurdu? dediler.

HOŞKADEM CAMİİ ÖNÜNDE BEKLEDİLER

Önceden hazırlanan programa göre, Temel Karamollaoğlu Cuma namazını Hoşkadem Camii´nde kılacak, ardından Aşağı-Yukarı Çarşı gezisini gerçekleştirecekti. Temel Karamollaoğlu´nu görmek, konuşmak isteyen vatandaşlar büyük cami önünde beklemeye başladı. Ancak son anda yapılan değişiklikle Temel Karamollaoğlu Cuma namazını Hoşkadem Camii´nde değil, Hoca Ahmet Yesevi Camii´nde kılacağı bildirildi. Burada bekleyen vatandaşlar da hayal kırıklığına uğradı.

PROTESTO İDDİASI

Kozan Belediyesi´nden çıkarılan işçilerin Genel Başkan Temel Karamollaoğlu´nun geldiği günde protesto eylemi gerçekleştirecekleri iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Temel Karamollaoğlu´nun Cuma namazının ardından Aşağı-Yukarı Çarşı ziyaretlerini gerçekleştirmemesinin sebebinin bu protesto iddiası olduğu öne sürülüyor.

İddialara göre; işten çıkartılan vatandaşlar Saadet Partili Belediye Başkanı Kazım Özgan ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu´nu protesto edeceklerdi. Hatta, Kozan Belediye Sinema Salonu´ndaki toplantının dahi, bu yapılması öne sürülen protesto yüzünden iptal edildiği kaydediliyor. Ama programda yapılan değişiklikle bu protestonun önüne geçilmiş oldu.

TOPLANTININ ARDINDAN KOZAN´DAN AYRILDI

SODES Düşler Alemi´nde Saadet Partili belediye başkanları ile gerçekleştirilen toplantının ardından Temel Karamollaoğlu Kozan´dan ayrıldı. Vatandaşın arasına girmemesi, vatandaşla kucaklaşmaması Temel karamollaoğlu´nun kozan´daki yankısı oldu. Karamollaoğlu´nun bu ziyareti önümüzdeki günlerde çok konuşulacak gibi.

/resimler/2019-9/6/1634277736709.jpg