Anahtar Kelimeler: Sönmez Kozan Belediyesi'

Sönmez Kozan Belediyesi'nde

Sönmez Kozan Belediyesi

Uzun yıllardan buyana Milli Eğitim Bakanlığı'nın çeşitli kollarında görev yapan ve son olarak Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Yurt Dışı Eğitim Daire Başkanlığı görevinde bulunan eski Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönm

Uzun yıllardan buyana Milli Eğitim Bakanlığı'nın çeşitli kollarında görev yapan ve son olarak Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Yurt Dışı Eğitim Daire Başkanlığı görevinde bulunan eski Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın kararı ile Kozan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Sönmez’in Kozan Belediye Başkan Yardımcılığına atanması Cumhur İttifakı tarafında şok etkisi yaratırken, millet ittifakı cephesinde Özgan Kozanlı bürokratına sahip çıktı. Yorumlarına neden oldu.

Sönmez’in pazartesi günü Kozan Belediye Başkanlığı'nda Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevine başlayacağı kesinlik kazandı.

Kozan Belediyesi'nde memur kadrosunda 3 belediye başkan yardımcılığı kadrosu bulunuyor.

Sayısı 3 olan başkan yardımcılığı kadrosunda şuan Arif Dağlı, Adem Saygıcak ve Burak Kamalı bulunuyor.

Pazartesi günü Faruk Sönmez’in göreve başlaması ile birlikte şuan kadroda bulunan 3 başkan yardımcısından 1 tanesinin müdürlük kadrosuna çekilmesi gerekiyor.