Sosyal Yaşam Merkezi inşaat çalışmaları başladı

Sosyal Yaşam Merkezi inşaat çalışmaları başladı

Kozan Belediyesi, geçtiğimiz ay imza töreni yapılan 2 Milyon bütçeli Avrupa Birliği (AB) projesine hızlı başladı. Belediye proje çalışmaları kapsamında yeni kuracağı "Kadın Sosyal Yaşam Merkezi´nin inşaat çalışmalarına başladı.

Kozan Belediyesi, geçtiğimiz ay imza töreni yapılan 2 Milyon bütçeli Avrupa Birliği (AB) projesine hızlı başladı. Belediye proje çalışmaları kapsamında yeni kuracağı "Kadın Sosyal Yaşam  Merkezi´nin  inşaat çalışmalarına başladı.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ ün öncülüğünde çalışan Kozan Belediyesi proje ekibi Hayat Boyu Eğitim Merkezi projesinin ardından yaklaşık 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesini kuruldan geçirmeyi başarmıştı.

Çalışmalarına aralıksız devam eden Kozan Belediyesi proje ekibi Belediye Başkanı Musa Öztürk´ ün talimatları ile Çukurova Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Kırılgan Grupların Güçlendirilmesi,Küçük Ölçekli Altyapı Programı kapsamında Kozan Kaymakamlığı ve Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında hazırlamış olduğu ?TR62/18/KGG/0046 Kozan Belediyesi Sosyal yaşam merkezi projesi?başarılı bulunarak sözleşme imzalamaya hak kazanmıştı.

Belediye ekipleri Şevkiye Mahallesinde yer alan ve belediyeye ait olan yaklaşık 3 dönümlük alanda zemin sağlıklaştırma ve temel kazma çalışmalarına başladı.

Çalışmalar hakkında konuşan Belediye Başkanı Musa Öztürk 2019 yılında da hizmete ara vermeyeceğiz dedi. Öztürk; göreve geldiğimiz günden itibaren başta Hayat Boyu Eğitim Merkezi olmak üzere bir çok projeye imza attık. Bunlar dan biri de Kadın Sosyal Yaşam Merkezidir. Çok şükür bu projeden de alnımız akıyla çıkacağız. Bugün zemin sağlıklaştırma çalışmaları başlayan projemizin kısa bir zaman zarfında temelini atacağız. Ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla Sosyal Yaşam Merkezinin inşaatını tamamlayarak Kozanlı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız dedi.

 Öztürk; 2019 yılında da proje üretmeye, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Yeter ki bu halk bize güvensin. Söz verdiğimiz gibi Kozan´ın altyapısını tamamladık, doğalgaz çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çok yakında ilçe doğalgaza kavuşacak. Bunların yanı sıra ekiplerimiz kırsal mahallelerimizde kış şartlarına rağmen yol açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Parke ekiplerimiz ilçede ki bozulan parke yolların bakımlarını yaparken, asfalt ekiplerimiz de hava şartlarının asfalt için uygun olmaması nedeniyle yama çalışması yapıyor. İmkanlarımız dahilinde durmayacağız, daha çok çalışacağız ve Kozan´ı her geçen gün daha da güzelleştireceğiz.