Talip Dağlı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Şirketi açıldı

Talip Dağlı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Şirketi açıldı

Işletmeciliğini Kozan´ın önde gelen esnaflarından Fatin Rüştü Dağlı´nın oğlu Talip Dağlı´nın yapacağı Talip Dağlı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Şirketi, AK Parti adana milletvekili Tamer Dağlı´nın katılımı ile gerçekleştirildi.

/resimler/2019-9/21/1204438627243.jpg/resimler/2019-9/21/1205185190422.jpgKozan Ticaret Odası ikinci başkanlığını da yürüten Fatin Dağlı´nın oğlu Talip Dağlı´nın şirketinin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Saimbeyli Caddesi Kozan Lisesi civarında açılan şirketin İnşaat ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet vereceği bildirildi.

Fatin Dağlı ve oğlu Talip Dağlı açılış öncesinde davetlileri kapıda karşıladı. Açılış kurban kesimi ve dualar edilerek başladı. Programda ilk olarak Talip Dağlı konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 ?Gayretlerimizin, fedakarlıklarımızın, emeklerimizin, çalışma ve çabalarımızın sonucu kurduğumuz, vizyon ve misyonumuzun yolunu açıp en güzel başarılara imza atacağız. En güzel en unutulmaz en anlamlı başarılar iyi bir ekip çalışmasıyla gelir. İşyerimizde ekibimizle birlikte her türlü emlak ve gayrimenkul danışmanlığını uzmanımız Enis Bekir Erkek´le, şirketimizin mali işlerinin programlanmasını da Esra Şentürk´le yürütüyoruz. Şirketimizin ana faaliyet alanları mimari plan ve proje hazırlanması, yapılan anlaşmalar ve sözleşmelerle her türlü projenin yapım mesuliyetini alıyoruz. Her türlü temelden çatıya inşaat, daire, işyeri, mekân tadilat ve onarım hizmetlerini vermekteyiz. Her daim bizleri ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz? dedi.

Kozan Ticaret Odası 2. Başkanı Fatin Rüştü Dağlı

?Oğlumun şirketinin açılışına katılımlarınızdan dolayı tüm

davetlilerimize çok teşekkür ederim? dedi.

Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı; ?Talip Dağlı kardeşimin iş yeri hayırlı uğurlu olsun. Allah mahcup etmesin. Bir kişi bile istihdam sağlıyorsa Allah ondan razı olsun. Bize düşen bu iş adamlarımıza destek olmak ve arkasında durmak? dedi.

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ?Malumunuz hem ilçe

Başkanıyım, hem de mazbatasız belediye başkanıyım. Kozan

büyükşehir olma yolunda ilerliyor. Bu vesile ile Kozan´ımıza genç mimarlar, mühendisler gerek. Talip Bey´in Kozan´ın geleceği için önemli katkıları olacaktır? dedi.

Ecz. Talat Dağlı ?Öncelikle Fatin Dağlı ve eşini kutluyorum. Böyle güzel bir evlat yetiştirdikleri için. Kendisine üstün başarılar

diliyorum? dedi.

Kaymakam Şafak Gürçam ?Talip kardeşimiz genç, dinamik ve heyecanlı birisi. Arkadaşlarıyla beraber kendisine iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? şeklinde konuştu. 

Hoşkadem Cami İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz´ın Kur´an-ı Kerim okumasının ardından açılış Ak Parti Adana Milletvekili

Tamer Dağlı, Kaymakam Şafak Gürçam, Emniyet Müdürü

Mehmet İyim, MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Alev Ataş, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Talip Dağlı ve Ecz. Talat Dağlı tarafından gerçekleşti. Açılışın ardından Mimar Talip Dağlı, katılan davetlilere ofisini gezdirerek bilgi verdi.

/resimler/2019-9/21/1203426751032.jpg/resimler/2019-9/21/1204096282805.jpg